Maatwerk Meubels

Uw meubels met vakmanschap gemaakt.

Offerte aanvragen

Maatwerk meubels door Comfort Meubel

Om ons motto “Als de Comfort Meubels uw dagelijks leefgenot verhogen, is onze missie geslaagd!” recht te doen, hanteren we een persoonlijke werkwijze. Dit houdt in dat we intensief contact met u als opdrachtgever hebben. Meubels die wij maken zijn uniek. Ze worden speciaal voor u ontworpen of u levert een eigen ontwerp aan, zodat ze altijd aan uw wens voldoen. Voor bedrijven of instellingen kan het zijn dat we ruimtes inrichten met een eigen productielijn. Maar ook dan zal gelden dat deze op maat gemaakt worden en uniek zullen zijn.

Maatwerk meubels laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk inbouwkasten, kastenwanden, badkamermeubels, tv-meubels en keukens. Heeft u andere wensen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vanuit onze moderne werkplaats zijn wij in staat om met vakmanschap uw meubel wensen te realiseren.

Persoonlijke werkwijze

In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen en situatie in kaart. Uiteraard denken we met u mee en zullen we u voorzien van advies en inspiratie zodat we samen uw nieuwe meubel(s) goed voorbereiden. Door u een presentatie te geven in 3D krijgt u een mooi overzicht van het beoogde resultaat. Dat maakt beslissen wel heel gemakkelijk.

Neem contact op

Maatwerk meubels voor slaapkamer

U wilt uw slaapkamer inrichting nét even anders? In Wezep realiseerden wij een maatwerk slaapkamer inrichting.
Bekijk dit projectBekijk alle projecten
× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday